Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Maďarský guláš v chlebe

Maďarský guláš v chlebe

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Cibuľu nakrájame na kocky a restujeme ju na rozpustenom sadle do zlatista.
2
Potom pridáme oba druhy papriky, ktoré tiež orestujeme.
3
Do zmesi vložíme nakrájanú glejku a cca 5 minút opekáme.
4
Následne mäso osolíme, okoreníme, podlejeme trochou vody a dusíme na strednom plameni.
5
V polovici dusenia pridáme červenú a žltú papriku a nakrájanú feferónku.
6
Akonáhle je mäso mäkké, pokrm servírujeme do vydlabaného bochníčka chleba.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

781
kcal

3266
kJ

Makroživiny

0306090120150 51.19 g118.84 g7.64 g15.86 g B S T Vl
Bielkoviny:51.19 g
Sacharidy:118.84 g
Tuky:7.64 g
Vláknina:15.86 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
41.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
4.7
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (51.19 g) Sacharidy (118.84 g) Tuky (7.64 g) Vláknina (15.86 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.4 %) Sacharidy (61.2 %) Tuky (8.5 %) Vláknina (3.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.