Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Lososový tatarák s avokádom

Lososový tatarák s avokádom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Polovicu stredne veľkého vykôstkovaného a olúpaného avokáda nakrájame na kocky.
2
V miske avokádo vidličkou roztlačíme na kašu, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom a dôkladne rozmiešame.
3
Olúpeme cibuľu a nadrobno ju nakrájame.
4
Lososa nožom natrháme na malé kúsky.
5
K rybe pridáme horčicu, korenie, nasekaný kôpor a všetko premiešame.
6
Na tanier vložíme najprv avokádo, na ktoré položíme tatarák z lososa.
7
Podávame s čerstvým šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

629
kcal

2631
kJ

Makroživiny

01121324253 44.55 g9.84 g43.93 g7.99 g B S T Vl
Bielkoviny:44.55 g
Sacharidy:9.84 g
Tuky:43.93 g
Vláknina:7.99 g

Glykémia

index
16
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.88
kcal

cholesterol
110
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (44.55 g) Sacharidy (9.84 g) Tuky (43.93 g) Vláknina (7.99 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.2 %) Sacharidy (6.4 %) Tuky (61.9 %) Vláknina (2.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.