Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos s ryžou a šalátom

Losos s ryžou a šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Prepláchneme pod tečúcou vodou a vložíme na tanier.
3
Príprava lososa: Rybu osolíme a pokvapkáme citrónom.
4
Na rozpálenej panvici s olejom opečieme dozlatista.
5
Príprava zeleniny: Čistú zeleninu nakrájame a premiešame.
6
Na tanieri ozdobíme petržlenovou vňaťou a bazalkou.
7
Podávame s brusnicovým džemom a plátkami citróna.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

626
kcal

2619
kJ

Makroživiny

01835537088 31.64 g73.65 g20.96 g8.11 g B S T Vl
Bielkoviny:31.64 g
Sacharidy:73.65 g
Tuky:20.96 g
Vláknina:8.11 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
19.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.18
kcal

cholesterol
66
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (31.64 g) Sacharidy (73.65 g) Tuky (20.96 g) Vláknina (8.11 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.5 %) Sacharidy (47.7 %) Tuky (29.2 %) Vláknina (2.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.