Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos s quinoou a hráškom

Losos s quinoou a hráškom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava quinoi: Quinou prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
V hrnci s osolenou vodou uvaríme domäkka.
3
Príprava lososa: Rybu nakrájame na malé kúsky.
4
Osolíme a pokvapkáme citrónom.
5
Na stredne rozpálenej panvici s olejom osmažíme dozlatista.
6
Tesne pred koncom prípravy pridáme hrášok.
7
Príprava zeleniny: Zeleninu umyjeme, nakrájame a preložíme na tanier.
8
Pridáme varenú quinou, kúsky lososa a hrášok.
9
Podávame ozdobené plátkom citróna.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

593
kcal

2483
kJ

Makroživiny

01326405366 34.62 g54.86 g22.7 g15.62 g B S T Vl
Bielkoviny:34.62 g
Sacharidy:54.86 g
Tuky:22.7 g
Vláknina:15.62 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
11.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (34.62 g) Sacharidy (54.86 g) Tuky (22.7 g) Vláknina (15.62 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.7 %) Sacharidy (37.6 %) Tuky (33.5 %) Vláknina (5.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.