Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos s hráškovým pyré a špargľou

Losos s hráškovým pyré a špargľou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava lososa: Lososa osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónom.
2
Vložíme na stredne rozpálenú panvicu s olejom.
3
Opečieme z oboch strán dozlatista.
4
Príprava pyré: Hrášok uvaríme v osolenej vode.
5
Niekoľko guličiek necháme na ozdobu.
6
Zvyšok rozmixujeme na kašu.
7
Podávame ozdobené špargľou, guličky hrášku a poľníčkom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

327
kcal

1368
kJ

Makroživiny

0612172329 23.75 g9.27 g20.58 g4.83 g B S T Vl
Bielkoviny:23.75 g
Sacharidy:9.27 g
Tuky:20.58 g
Vláknina:4.83 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.85
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.75 g) Sacharidy (9.27 g) Tuky (20.58 g) Vláknina (4.83 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.8 %) Sacharidy (11.6 %) Tuky (55.6 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.