Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kuracie kúsky s kešu

Kuracie kúsky s kešu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Príprava šalátu: Nakrájame paradajky, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom.
2
Príprava mäsa: Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
3
Osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou, kurkumou a saturejkou.
4
Potom mäso presunieme na rozpálenú panvicu s troškou oleja a sprudka ho orestujeme.
5
Krátko pred koncom pridáme kešu a zmes ešte minútku opekáme.
6
Presunieme na tanier, premiešame s rukolovými lístkami a obložíme nakrájanou paprikou.
7
Podávame s paradajkovým šalátkom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

304
kcal

1271
kJ

Makroživiny

0714202734 28.34 g19.65 g11.21 g5.45 g B S T Vl
Bielkoviny:28.34 g
Sacharidy:19.65 g
Tuky:11.21 g
Vláknina:5.45 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
5.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.34 g) Sacharidy (19.65 g) Tuky (11.21 g) Vláknina (5.45 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (37.9 %) Sacharidy (26.3 %) Tuky (32.3 %) Vláknina (3.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.