Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kozí vývar s karí

Kozí vývar s karí

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Kozie mäso, cibuľu a mrkvu nakrájame na kocky.
2
V hrnci krátko orestujeme na olivovom oleji.
3
Pridáme na kocky nakrájané zemiaky, karí, soľ, korenie, bobkový list a všetko zalejeme vodou.
4
Varíme približne 60 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

134
kcal

560
kJ

Makroživiny

047111418 15.18 g11.99 g1.93 g3.9 g B S T Vl
Bielkoviny:15.18 g
Sacharidy:11.99 g
Tuky:1.93 g
Vláknina:3.9 g

Glykémia

index
22
kcal

nálož
2.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.64
kcal

cholesterol
21
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.18 g) Sacharidy (11.99 g) Tuky (1.93 g) Vláknina (3.9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (45.7 %) Sacharidy (36.1 %) Tuky (12.5 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.