Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kaša s horúcou hruškou a vlašskými orechmi

Kaša s horúcou hruškou a vlašskými orechmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Do misky nasypeme kašu.
2
Zalejeme ohriatym konopným mliekom.
3
Osladíme medom.
4
Zmes dôkladne premiešame.
5
Na panvičke s olejom orestujeme nakrájanú hrušku.
6
Hrušku presunieme do misky s kašou.
7
Pridáme vlašské orechy.
8
Podávame posypané škoricou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

588
kcal

2462
kJ

Makroživiny

01938587796 12.44 g79.96 g21.36 g13.3 g B S T Vl
Bielkoviny:12.44 g
Sacharidy:79.96 g
Tuky:21.36 g
Vláknina:13.3 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
33.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.02
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.44 g) Sacharidy (79.96 g) Tuky (21.36 g) Vláknina (13.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.6 %) Sacharidy (55.2 %) Tuky (31.8 %) Vláknina (4.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.