Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Karobový dezert s banánom

Karobový dezert s banánom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Do mixovacej nádoby nalejeme mandľové mlieko.
2
Pridáme banán a karobový prášok.
3
Zmes spestríme chia semienkami, troškou vanilky a škoricou.
4
Všetky ingrediencie rozmixujeme.
5
Dezert prelejeme do pohára a necháme pár minút tuhnúť.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

153
kcal

641
kJ

Makroživiny

0510141924 3.61 g19.86 g4.53 g9.23 g B S T Vl
Bielkoviny:3.61 g
Sacharidy:19.86 g
Tuky:4.53 g
Vláknina:9.23 g

Glykémia

index
39
kcal

nálož
7.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.61 g) Sacharidy (19.86 g) Tuky (4.53 g) Vláknina (9.23 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9.6 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (25.9 %) Vláknina (11.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.