Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Karobová kaša s para orechmi a brusnicami

Karobová kaša s para orechmi a brusnicami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
V hrnčeku ohrejeme mandľové mlieko.
2
Nalejeme ich do misky s kašou.
3
Pridáme brusnice, nasekané para orechy a karob.
4
Zmes zľahka osladíme sirupom.
5
Obsah misky premiešame a necháme asi 2 minúty „odstať“.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

364
kcal

1521
kJ

Makroživiny

01428435771 6.42 g59.08 g9.34 g8.8 g B S T Vl
Bielkoviny:6.42 g
Sacharidy:59.08 g
Tuky:9.34 g
Vláknina:8.8 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
25.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.42 g) Sacharidy (59.08 g) Tuky (9.34 g) Vláknina (8.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.2 %) Sacharidy (65.8 %) Tuky (22.4 %) Vláknina (4.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.