Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kalmáre s bazalkovým pestom

Kalmáre s bazalkovým pestom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody, A14 - Měkkýši

Postup prípravy:

1
Očistené kalmáre nakrájame na menšie kúsky, potrieme olejom, osolíme a okoreníme.
2
Na panvici rozpálime slnečnicový olej a kalmáre orestujeme cca 1 minútu po každej strane.
3
Kalmáre premiešame s pestom, pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

465
kcal

1946
kJ

Makroživiny

0918273645 24.93 g6.04 g37.71 g0.92 g B S T Vl
Bielkoviny:24.93 g
Sacharidy:6.04 g
Tuky:37.71 g
Vláknina:0.92 g

Glykémia

index
11
kcal

nálož
0.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.6
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.93 g) Sacharidy (6.04 g) Tuky (37.71 g) Vláknina (0.92 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.1 %) Sacharidy (5.4 %) Tuky (72.1 %) Vláknina (0.40000000000001 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.