Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jelení guláš s kapustou a brusnicami

Jelení guláš s kapustou a brusnicami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
V hrnci rozohrejeme masť a dozlatista orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.
2
Potom pridáme nakrájané jelenie mäso a za stáleho miešania krátko orestujeme.
3
Pridáme korenie a roztlačený cesnak.
4
Osolíme, podlejeme červeným vínom a dusíme do zmäknutia.
5
Podávame s kyslou kapustou, zemiakovou knedľou a lyžičkou brusnicovej marmelády.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

799
kcal

3341
kJ

Makroživiny

0305080100130 41.34 g102.85 g17.52 g16.31 g B S T Vl
Bielkoviny:41.34 g
Sacharidy:102.85 g
Tuky:17.52 g
Vláknina:16.31 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
35
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
4.23
kcal

cholesterol
69
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (41.34 g) Sacharidy (102.85 g) Tuky (17.52 g) Vláknina (16.31 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.8 %) Sacharidy (54.2 %) Tuky (19.9 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.