Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jahňací vývar na paprike

Jahňací vývar na paprike

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
V hrnci rozpálime olej a orestujeme na ňom nakrájanú cibuľu.
2
Pridáme soľ, sladkú aj pálivú papriku, nakrájaný cesnak a všetko ešte krátko restujeme.
3
Prilejeme vodu, vložíme jahňacie stehno a varíme pod pokrievkou, kým nie je mäso mäkké (cca 90 minút).
4
Polievku ozdobíme nasekanou petržlenom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

215
kcal

901
kJ

Makroživiny

048121620 17.03 g3.75 g14.49 g0.93 g B S T Vl
Bielkoviny:17.03 g
Sacharidy:3.75 g
Tuky:14.49 g
Vláknina:0.93 g

Glykémia

index
13
kcal

nálož
0.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
62.4
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (17.03 g) Sacharidy (3.75 g) Tuky (14.49 g) Vláknina (0.93 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (32.5 %) Sacharidy (7.1 %) Tuky (59.5 %) Vláknina (0.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.