Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pšeno na sladko

Pšeno na sladko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Pšeno prepláchneme v tečúcej vode.
2
V nesolenej vode varíme do zmäknutia (približne 10 minút).
3
Po odstavení z platne prepláchneme pod tečúcou vodou a scedíme.
4
Jablko nakrájame jablko na kúsky.
5
Vložíme ich do misky s pšenom.
6
Pridáme med a premiešame.
7
Podávame posypané škoricou a ozdobené badiánom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

380
kcal

1591
kJ

Makroživiny

01836537189 8.43 g74.34 g3.04 g10.92 g B S T Vl
Bielkoviny:8.43 g
Sacharidy:74.34 g
Tuky:3.04 g
Vláknina:10.92 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
32
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.43 g) Sacharidy (74.34 g) Tuky (3.04 g) Vláknina (10.92 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.9 %) Sacharidy (78.6 %) Tuky (6.9 %) Vláknina (5.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.