Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hráškový dip so zemiakmi

Hráškový dip so zemiakmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Menšie zemiaky umyjeme a rozkrojíme na polovice.
2
Vložíme ich plochou časťou na panvicu s olejom.
3
Osolíme a okoreníme.
4
Pečieme pod pokrievkou na strednej teplote 20 minút.
5
Príprava dipu: Hrášok 5 minút povaríme v mierne solenej vode.
6
Potom vodu scedíme a pridáme ocot.
7
Zmes rozmixujeme na kašu.
8
Podávame s mletými ľanovými semienkami a nakrájanou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

372
kcal

1558
kJ

Makroživiny

01325385063 14.3 g52.11 g8.7 g14.21 g B S T Vl
Bielkoviny:14.3 g
Sacharidy:52.11 g
Tuky:8.7 g
Vláknina:14.21 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
18.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.3 g) Sacharidy (52.11 g) Tuky (8.7 g) Vláknina (14.21 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.6 %) Sacharidy (56.7 %) Tuky (20.4 %) Vláknina (7.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.