Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Fusilli s hríbmi a brokolicou

Fusilli s hríbmi a brokolicou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Hríbiky a brokolicu nakrájame na menšie kúsky a dusíme na panvici s olivovým olejom do zmäknutia.
2
Pred koncom pridáme ešte prelisovaný cesnak a celú zmes osolíme.
3
Cestoviny uvaríme vo vode al dente (na skus) a zmiešame s hríbikmi a brokolicou.
4
Celý pokrm dozdobíme nastrúhanými plátkami mrkvy.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

469
kcal

1962
kJ

Makroživiny

01633496682 15.97 g67.92 g11.77 g13.76 g B S T Vl
Bielkoviny:15.97 g
Sacharidy:67.92 g
Tuky:11.77 g
Vláknina:13.76 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
21.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.51
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.97 g) Sacharidy (67.92 g) Tuky (11.77 g) Vláknina (13.76 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.8 %) Sacharidy (58.6 %) Tuky (21.9 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.