Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Fazuľové struky s hlivou

Fazuľové struky s hlivou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava hlivy: Hlivu umyjeme, nakrájame na kúsky a na panvici s olejom krátko restujeme (2 minúty).
2
Potom pod pokrievkou dusíme pri nižšej teplote s pridaním mletej papriky do okamihu, keď huba zmäkne (10 minút).
3
Vo finále dusenia ochutíme hlivu sójovou omáčkou.
4
Po odstavení panvice z platne primiešame trochu sušeného cesnak
5
Príprava fazuľových strukov: Struky umyjeme, odrežeme konce a nakrájame ich na päťcentimetrové kúsky.
6
Polovicu z nich krátko (2 minúty) povaríme v solenej vode.
7
Podávame spoločne s paprikou a pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

237
kcal

991
kJ

Makroživiny

0714202734 8.22 g28.34 g6.89 g14.29 g B S T Vl
Bielkoviny:8.22 g
Sacharidy:28.34 g
Tuky:6.89 g
Vláknina:14.29 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
5.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.22 g) Sacharidy (28.34 g) Tuky (6.89 g) Vláknina (14.29 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.1 %) Sacharidy (48.7 %) Tuky (25.5 %) Vláknina (11.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.