Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Dusené kuracie na hubách

Dusené kuracie na hubách

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky.
2
Mäso nakrájame na kocky.
3
Na panvici s olejom mäso s cibuľou krátko orestujeme.
4
Pridáme nakrájané zemiaky, huby, mrkvu a kukuricu.
5
Zmes podlejeme vývarom, ochutíme soľou a rascou a dusíme domäkka.
6
Nakoniec pokrm zahustíme kukuričným škrobom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

719
kcal

3007
kJ

Makroživiny

022446688110 31.5 g91.29 g23.36 g8.63 g B S T Vl
Bielkoviny:31.5 g
Sacharidy:91.29 g
Tuky:23.36 g
Vláknina:8.63 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
21
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.78
kcal

cholesterol
50
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (31.5 g) Sacharidy (91.29 g) Tuky (23.36 g) Vláknina (8.63 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.8 %) Sacharidy (51.5 %) Tuky (28.4 %) Vláknina (2.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.