Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cícerový dip so zemiakmi

Cícerový dip so zemiakmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Cícer vložíme do klíčiacej misky a necháme naklíčiť (2-3 dni).
2
Polovicu naklíčeného cíceru uvaríme v mierne osolenej vode (15 minút).
3
Vodu scedíme a k varenému cícer pridáme zvyšok surového.
4
Pridáme avokádo a droždie.
5
Zmes rozmixujeme na kašu.
6
Do dipu vmiešame limetkovú šťavu.
7
Osolíme a necháme pár minút odležať.
8
Medzitým uvaríme vo vode s menším množstvom oleja celý zemiak v šupke.
9
Podávame s reďkovkami a nakrájaným pórom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

389
kcal

1629
kJ

Makroživiny

0919283847 12.11 g38.91 g16.41 g18.81 g B S T Vl
Bielkoviny:12.11 g
Sacharidy:38.91 g
Tuky:16.41 g
Vláknina:18.81 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
12.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.11 g) Sacharidy (38.91 g) Tuky (16.41 g) Vláknina (18.81 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.7 %) Sacharidy (40.8 %) Tuky (37 %) Vláknina (9.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.