Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cestoviny s lososom a smotanovou omáčkou

Cestoviny s lososom a smotanovou omáčkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
2
Príprava lososa: Lososa okoreníme a osolíme.
3
Na panvici s olejom krátko opražíme z oboch strán.
4
Lososa odložíme na tanier a na panvicu vlejeme smotanu.
5
Pridáme citrónovú šťavu a parmezán.
6
Za stáleho miešania dusíme do zhustnutia.
7
Na tanieri ozdobíme lístkami bazalky a cherry paradajkami.
8
Podávame ochutené strúhaným parmezánom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

876
kcal

3665
kJ

Makroživiny

01938567594 50.2 g78.22 g39.34 g4.12 g B S T Vl
Bielkoviny:50.2 g
Sacharidy:78.22 g
Tuky:39.34 g
Vláknina:4.12 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
20.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.4
kcal

cholesterol
135.17
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (50.2 g) Sacharidy (78.22 g) Tuky (39.34 g) Vláknina (4.12 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.3 %) Sacharidy (36.4 %) Tuky (39.4 %) Vláknina (0.90000000000001 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.