Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cestoviny s krevetami a hráškom

Cestoviny s krevetami a hráškom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A7 - Mléko, A1 - Lepek, A14 - Měkkýši

Postup prípravy:

1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
2
Na panvici rozohrejeme maslo spoločne s olivovým olejom.
3
Pridáme olúpanú špargľu, hrášok, vylisovaný cesnak a chilli.
4
Osolíme, okoreníme a rýchlo orestujeme.
5
Potom pridáme krevety.
6
Po krátkom restovaní ešte limetkovú šťavu a sladkú smotanu.
7
Podusíme pod pokrievkou približne 1 minútu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

724
kcal

3030
kJ

Makroživiny

021416282103 32.68 g85.94 g25.99 g7.91 g B S T Vl
Bielkoviny:32.68 g
Sacharidy:85.94 g
Tuky:25.99 g
Vláknina:7.91 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
25
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.02
kcal

cholesterol
157.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.68 g) Sacharidy (85.94 g) Tuky (25.99 g) Vláknina (7.91 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.3 %) Sacharidy (48.2 %) Tuky (31.4 %) Vláknina (2.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.