Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cesnakové jednohubky

Cesnakové jednohubky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Fazule namočíme na 10 hodín do vody.
2
Potom ich scedíme a dôkladne prepláchneme pod tečúcou vodou.
3
V hrnce s osolenou vodou varíme 90 minút.
4
Potom ich scedíme a presunieme do mixovacej nádoby.
5
Pridáme mandľovú smotanu, olej, cesnak a soľ.
6
Zmes dôkladne premixujeme.
7
Z chleba vykrojíme malé kolieska.
8
Natrieme ich cesnakovou nátierkou.
9
Jednohubky ozdobíme kúskami červenej papriky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

244
kcal

1019
kJ

Makroživiny

0714222936 10.19 g30.16 g7.23 g8.56 g B S T Vl
Bielkoviny:10.19 g
Sacharidy:30.16 g
Tuky:7.23 g
Vláknina:8.56 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
9.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.8
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.19 g) Sacharidy (30.16 g) Tuky (7.23 g) Vláknina (8.56 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17 %) Sacharidy (50.3 %) Tuky (25.9 %) Vláknina (6.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.