Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Čedarový krém s krutónmi

Čedarový krém s krutónmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Žemľu nakrájame na kocky, ktoré opražíme na panvici s olejom.
2
Potom opražíme na panvici plátok slaniny.
3
V hrnci privedieme do varu kurací vývar, pridáme karí, soľ a nastrúhaný čedar.
4
Varíme 5 minút.
5
Potom tyčovým mixérom polievku rozmixujeme.
6
Ozdobíme opečenými krutónmi, slaninou a nasekanou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

381
kcal

1595
kJ

Makroživiny

0815233038 15.7 g8.26 g31.55 g0.69 g B S T Vl
Bielkoviny:15.7 g
Sacharidy:8.26 g
Tuky:31.55 g
Vláknina:0.69 g

Glykémia

index
10
kcal

nálož
0.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.98
kcal

cholesterol
62
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.7 g) Sacharidy (8.26 g) Tuky (31.55 g) Vláknina (0.69 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17 %) Sacharidy (9 %) Tuky (73.7 %) Vláknina (0.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.