Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zubáč s indiánskou ryžou

Zubáč s indiánskou ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava ryby: Zubáča umyjeme a narežeme.
2
Osolíme a okoreníme.
3
Na panvici s maslom orestujeme z oboch strán.
4
Príprava ryže: Ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
5
V hrnci s osolenou vodou varíme do zmäknutia.
6
Potom scedíme a ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
7
Mrkvu nakrájame na plátky a orestujeme na panvici s maslom.
8
Pokrm ochutíme čerstvým citrónom.
9
Podávame na šalátovom lôžku s lístkami bazalky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

535
kcal

2239
kJ

Makroživiny

01531466277 41.7 g64.33 g10.62 g7.76 g B S T Vl
Bielkoviny:41.7 g
Sacharidy:64.33 g
Tuky:10.62 g
Vláknina:7.76 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
12.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
100.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (41.7 g) Sacharidy (64.33 g) Tuky (10.62 g) Vláknina (7.76 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (31.4 %) Sacharidy (48.5 %) Tuky (17.2 %) Vláknina (2.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.