Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bageta s avokádovým dipom

Bageta s avokádovým dipom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Čerstvé avokádo olúpeme, vykôstkujeme a polovicu rozdrvíme vidličkou spolu so soľou a limetkovou šťavou.
2
Balkánsky syr nakrájame na kocky a dochutíme sladkou paprikou a bazalkou.
3
Bagetu rozpolíme a podávame s avokádovým dipom, koreneným balkánskym syrom, olivami a nakladanými paradajkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

725
kcal

3035
kJ

Makroživiny

01735527087 14.23 g72.11 g39.33 g13.07 g B S T Vl
Bielkoviny:14.23 g
Sacharidy:72.11 g
Tuky:39.33 g
Vláknina:13.07 g

Glykémia

index
46
kcal

nálož
33.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.54
kcal

cholesterol
27
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.23 g) Sacharidy (72.11 g) Tuky (39.33 g) Vláknina (13.07 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8 %) Sacharidy (40.7 %) Tuky (47.8 %) Vláknina (3.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.