Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Anglické raňajky so zeleninou

Anglické raňajky so zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Na panvici rozpálime olej, toasty obalíme vo vajíčku, osolíme a smažíme dozlatista.
2
Potom na rovnakej panvici osmažíme klobásu.
3
Listy šalátu umyjeme a natrháme, paradajku a uhorku nakrájame na kolieska, všetko premiešame a dozdobíme kukuricou.
4
Klobásu podávame s toastami a zeleninovým šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

606
kcal

2535
kJ

Makroživiny

01530466176 28.47 g63.1 g25.5 g5.03 g B S T Vl
Bielkoviny:28.47 g
Sacharidy:63.1 g
Tuky:25.5 g
Vláknina:5.03 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
17.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.4
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.47 g) Sacharidy (63.1 g) Tuky (25.5 g) Vláknina (5.03 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.1 %) Sacharidy (42.4 %) Tuky (36.9 %) Vláknina (1.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.