Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.
Dobrý deň,
je rod Lactococcus obsiahnutý v tibetskej hube? A je pravdou, že pri fermentácii dochádza k štiepeniu, spomínaným rodom, kazeínu?
Ďakujem.
Tento rod baktérie je súčasťou tibetskej huby. Štiepia primárne cukry, v podstatne menšom rozsahu sa podieľa aj na fermentácii tukov a bielkovín.
Témy: Chudnutie Fermentácia Kazeín
Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.
Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.
Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.
Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.
Na otázky odpovedá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov
Výživový poradca, autor siedmich úspešných kníh. Zakladateľ vzdelávacej spoločnosti ATAC organizujúcej kurzy, ktoré spájajú múdra východných filozofií s poznatkami modernej vedy. Jeho cieľom je odovzdávať celostné poznanie v oblasti výživy a zdravia všetkým skupinám populácie. Vedie kurzy výživového poradenstvo on-line, podieľal sa na programe Českej televízie Pod pokrievkou, je autorom výukového systému ZOF.