Kurzy ATAC

Poradňa

Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.

Dobrý deň,
je rod Lactococcus obsiahnutý v tibetskej hube? A je pravdou, že pri fermentácii dochádza k štiepeniu, spomínaným rodom, kazeínu?
Ďakujem.

Tento rod baktérie je súčasťou tibetskej huby. Štiepia primárne cukry, v podstatne menšom rozsahu sa podieľa aj na fermentácii tukov a bielkovín.

Témy:  Chudnutie   Fermentácia   Kazeín 

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.

Na otázky odpovedá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov

Viac o Martinovi Jelínkovi