Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zemiaková polievka s kyslou smotanou

Zemiaková polievka s kyslou smotanou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Nakrájané zemiaky uvaríme vo vode do mäkka s nakrájaným kôprom a štipkou rasce.
2
Potom primiešame kyslú smotanu a odstavíme.
3
Medzitým vo vlažnej vode rozmiešame miso pastu so sójovou omáčkou.
4
Zmes vmiešame do vlažnej polievky.
5
Pred konzumáciou necháme polievku pár minút odstáť.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

191
kcal

800
kJ

Makroživiny

0611172228 6.24 g23.7 g7.29 g2.98 g B S T Vl
Bielkoviny:6.24 g
Sacharidy:23.7 g
Tuky:7.29 g
Vláknina:2.98 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
8.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
21.6
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.24 g) Sacharidy (23.7 g) Tuky (7.29 g) Vláknina (2.98 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.3 %) Sacharidy (50.4 %) Tuky (33.3 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.