Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zeleninový šalát s vajcom a krutónmi

Zeleninový šalát s vajcom a krutónmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť.
2
Rožok nakrájame na kolieska, ktoré opečieme na olivovom oleji dozlatista.
3
Listový šalát umyjeme, natrháme na menšie kusy.
4
V miske šalát zmiešame s nakrájaným vajcom a krutónmi.
5
Všetko dochutíme soľou, korením a bielym jogurtom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

270
kcal

1128
kJ

Makroživiny

048131721 11.09 g17.86 g16.54 g2.46 g B S T Vl
Bielkoviny:11.09 g
Sacharidy:17.86 g
Tuky:16.54 g
Vláknina:2.46 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
3.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.02
kcal

cholesterol
188
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.09 g) Sacharidy (17.86 g) Tuky (16.54 g) Vláknina (2.46 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.9 %) Sacharidy (27.2 %) Tuky (54.2 %) Vláknina (1.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.