Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zeleninový šalát s červenou repou

Zeleninový šalát s červenou repou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Paradajky a repu očistíme, nakrájame a zmiešame s prelisovaným cesnakom, olivovým olejom, balzamikovým octom, medom, soľou a korením.
2
Zmes pečieme v alobale cca 20-30 minút na 200 °C.
3
Na tanier naservírujeme umyté listy rukoly a špenátu s upečenou zmesou paradajok a repy.
4
Všetko dozdobíme mandľami a kozím syrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

705
kcal

2951
kJ

Makroživiny

01225375062 32.52 g21.9 g52.05 g9.56 g B S T Vl
Bielkoviny:32.52 g
Sacharidy:21.9 g
Tuky:52.05 g
Vláknina:9.56 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
6.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
5.2
kcal

cholesterol
53.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.52 g) Sacharidy (21.9 g) Tuky (52.05 g) Vláknina (9.56 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19 %) Sacharidy (12.8 %) Tuky (65.5 %) Vláknina (2.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.