Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Raž prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
V hrnci s mierne solenou vodou varíme 30 minút.
3
Na panvici s olejom orestujeme na kocky nakrájané tofu spoločne so zeleninou.
4
Ochutíme sójovou omáčkou.
5
Uvarený raž scedíme a primiešame do zmesi tofu a zeleniny.
6
Dusíme necelú minútu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

817
kcal

3416
kJ

Makroživiny

0306080110140 29.97 g113.82 g22.29 g20.38 g B S T Vl
Bielkoviny:29.97 g
Sacharidy:113.82 g
Tuky:22.29 g
Vláknina:20.38 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
27.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.97 g) Sacharidy (113.82 g) Tuky (22.29 g) Vláknina (20.38 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.9 %) Sacharidy (56.5 %) Tuky (23.8 %) Vláknina (4.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.