Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Volské oko s nakladanými šampiňónmi

Volské oko s nakladanými šampiňónmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Na panvici rozohrejeme olej a rozklepneme naň vajcia. Môžeme priklopiť pokrievkou a 2-3 minúty dusíme.
2
Takto pripravené vajcia posolíme a okoreníme.
3
Podávame s nakladanými šampiňónmi, paradajkou, čínskou kapustou a dozdobené lístkami stopkového zeleru.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

243
kcal

1017
kJ

Makroživiny

049131822 9.23 g7.13 g18.69 g4.67 g B S T Vl
Bielkoviny:9.23 g
Sacharidy:7.13 g
Tuky:18.69 g
Vláknina:4.67 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
1.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.15
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.23 g) Sacharidy (7.13 g) Tuky (18.69 g) Vláknina (4.67 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.7 %) Sacharidy (12.1 %) Tuky (68.4 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.