Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Vegetariánsky špíz

Vegetariánsky špíz

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Nakrájame papriku a reďkovku.
2
Spoločne s guličkami mozzarelly, paradajkami, olivami a bazalkou ich napichujeme na bambusové špajle.
3
Všetko dochutíme čiernym korením a pokvapkáme olivovým olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

641
kcal

2682
kJ

Makroživiny

01122324354 32.34 g20.92 g44.92 g11.82 g B S T Vl
Bielkoviny:32.34 g
Sacharidy:20.92 g
Tuky:44.92 g
Vláknina:11.82 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
5.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.86
kcal

cholesterol
93.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.34 g) Sacharidy (20.92 g) Tuky (44.92 g) Vláknina (11.82 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.8 %) Sacharidy (13.4 %) Tuky (62.1 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.