Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniakový steak so šalátom

Tuniakový steak so šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryby: Tuniaka osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónom.
2
Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom.
3
Opečieme z oboch strán dozlatista.
4
Priprava zeleniny: Zeleninu umyjeme.
5
Paradajky rozpolíme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

313
kcal

1310
kJ

Makroživiny

01123344657 47.1 g4.96 g11 g2.94 g B S T Vl
Bielkoviny:47.1 g
Sacharidy:4.96 g
Tuky:11 g
Vláknina:2.94 g

Glykémia

index
14
kcal

nálož
0.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.28
kcal

cholesterol
100
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (47.1 g) Sacharidy (4.96 g) Tuky (11 g) Vláknina (2.94 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (61 %) Sacharidy (6.4 %) Tuky (30.7 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.