Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniakový šalát s čiernou ryžou

Tuniakový šalát s čiernou ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
V mierne osolenej vode uvaríme domäkka.
3
Scedíme a premiestnime na tanier.
4
Príprava šalátu: Zeleninu očistíme a nakrájame na kúsky.
5
Na panvici s olejom za priebežného miešania krátko podusíme.
6
Pridáme tuniaka a dusíme ďalšiu minútu.
7
Podávame so šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

462
kcal

1932
kJ

Makroživiny

01429435872 13.76 g59.98 g16.85 g7.61 g B S T Vl
Bielkoviny:13.76 g
Sacharidy:59.98 g
Tuky:16.85 g
Vláknina:7.61 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
14.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.19
kcal

cholesterol
30
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.76 g) Sacharidy (59.98 g) Tuky (16.85 g) Vláknina (7.61 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.1 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (31.9 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.