Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tempeh so sušenými paradajkami

Tempeh so sušenými paradajkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A6 -Sója, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Pšenicu prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
V nesolenej vode ju uvaríme do mäkka (25 - 30 minút).
3
Cibuľu olúpeme a nakrájame na kúsky.
4
Sušené paradajky nakrájame na kocky.
5
Na panvici s olejom zeleninu 5 minút podusíme pod pokrievkou.
6
Vo vlažnej vode rozmiešame miso pastu.
7
Tempeh nakrájame na kocky a vložíme na 10 minút do marinády.
8
Po odstavení panvice z platne premiešame naložený tempeh s cibuľou s paradajkami.
9
Podávame ochutené strúhaným parmezánom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

868
kcal

3630
kJ

Makroživiny

01938587796 39.1 g79.94 g38.31 g23.3 g B S T Vl
Bielkoviny:39.1 g
Sacharidy:79.94 g
Tuky:38.31 g
Vláknina:23.3 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
27.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.8
kcal

cholesterol
3.17
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (39.1 g) Sacharidy (79.94 g) Tuky (38.31 g) Vláknina (23.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.4 %) Sacharidy (37.6 %) Tuky (38.8 %) Vláknina (5.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.