Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Sušené ovocie s mandľami

Sušené ovocie s mandľami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Vyberieme kvalitné kúsky sušeného ovocia.
2
Na tanieri ich ozdobíme nesolenými nelúpanými mandľami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

386
kcal

1616
kJ

Makroživiny

01123344657 7.77 g47.2 g16.43 g9.27 g B S T Vl
Bielkoviny:7.77 g
Sacharidy:47.2 g
Tuky:16.43 g
Vláknina:9.27 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
19.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.77 g) Sacharidy (47.2 g) Tuky (16.43 g) Vláknina (9.27 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.2 %) Sacharidy (49.8 %) Tuky (37.3 %) Vláknina (4.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.