Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Stredomorský šalát

Stredomorský šalát

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Fazule namočíme na 10-12 hodín do vody.
2
Sušené paradajky namočíme na 2-3 hodiny do vody.
3
Fazule scedíme, prepláchneme a varíme v neosolenej vode 30 minút.
4
Papriku, cherry paradajky a sušené paradajky nakrájame na kúsky.
5
Fazule scedíme a v mise premiešame s naklíčeným cícerom.
6
Zmes obohatíme o nakrájanú zeleninu, sušené paradajky, nasekanú bazalku a provensálske korenie.
7
Obsah misy pokvapkáme olejom, zľahka osolíme a premiešame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

540
kcal

2261
kJ

Makroživiny

01735527087 24.31 g72.13 g10.38 g30.67 g B S T Vl
Bielkoviny:24.31 g
Sacharidy:72.13 g
Tuky:10.38 g
Vláknina:30.67 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
21
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.31 g) Sacharidy (72.13 g) Tuky (10.38 g) Vláknina (30.67 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.2 %) Sacharidy (54 %) Tuky (16.7 %) Vláknina (11.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.