Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Steak z tuniaka s tymianom

Steak z tuniaka s tymianom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Zemiaky očistíme a rozkrojíme na štvrtky.
2
Ľahko osolíme a okoreníme.
3
Na panvici s olejom ich pri nízkej teplote pečieme pod pokrievkou zhruba 25 minút.
4
Príprava tuniaka: Rybu umyjeme pod tečúcou vodou.
5
Pokvapkáme ju citrónovou šťavou a vložíme na rozpálenú panvicu bez tuku.
6
Steak pečieme 2 minúty z každej strany.
7
Na panvici ešte rybu osolíme a posypeme tymianom.
8
Podávame so zemiakmi a čerstvou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

344
kcal

1440
kJ

Makroživiny

01019293848 39.63 g29.94 g6.26 g4.8 g B S T Vl
Bielkoviny:39.63 g
Sacharidy:29.94 g
Tuky:6.26 g
Vláknina:4.8 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
7.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.54
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (39.63 g) Sacharidy (29.94 g) Tuky (6.26 g) Vláknina (4.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (46.4 %) Sacharidy (35.1 %) Tuky (15.8 %) Vláknina (2.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.