Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špenátové zemiaky s tempehom

Špenátové zemiaky s tempehom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Zemiaky umyjeme.
2
So šupkou ich uvaríme vo vode.
3
Medzitým na panvici s olejom orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku.
4
Po chvíľke pridáme umytý špenát a restujeme ho až do chvíle, keď zelené listy zľahnú.
5
Pridáme kúsky tempehu, uvarené zemiaky, karí korenie a soľ.
6
Celú zmes premiešame a necháme na panvici zhruba 2-3 minúty.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

422
kcal

1766
kJ

Makroživiny

0816243240 24.32 g33.36 g17.89 g15.2 g B S T Vl
Bielkoviny:24.32 g
Sacharidy:33.36 g
Tuky:17.89 g
Vláknina:15.2 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
8.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.42
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.32 g) Sacharidy (33.36 g) Tuky (17.89 g) Vláknina (15.2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.5 %) Sacharidy (32.2 %) Tuky (37.2 %) Vláknina (7.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.