Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špenátové rezance s krevetami a paradajkovou omáčkou

Špenátové rezance s krevetami a paradajkovou omáčkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Príprava rezancov: Špenátové cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme.
2
Príprava omáčky: Konzervované paradajky, cesnak a bazalku rozmixujeme tyčovým mixérom, dochutíme čiernym korením a soľou.
3
Príprava kreviet: Krevety sprudka opražíme na olivovom oleji a osolíme.
4
Cestoviny s krevetami na tanieri dozdobíme paradajkovou omáčkou a bazalkovými lístkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

591
kcal

2474
kJ

Makroživiny

020406080100 32.98 g83.59 g12.49 g6.31 g B S T Vl
Bielkoviny:32.98 g
Sacharidy:83.59 g
Tuky:12.49 g
Vláknina:6.31 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
31
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.94
kcal

cholesterol
135
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.98 g) Sacharidy (83.59 g) Tuky (12.49 g) Vláknina (6.31 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.5 %) Sacharidy (57.1 %) Tuky (18.4 %) Vláknina (2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.