Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špagety aglio e olio s krevetami

Špagety aglio e olio s krevetami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Chilli papričku a cesnak nasekáme nadrobno.
2
Na panvici s olejom ich krátko orestujeme.
3
Pridáme lúpané varené krevety a petržlen a necháme cca 1 minútu podusiť.
4
Špagety uvaríme v osolenej vode.
5
Pokrm ozdobíme listami petržlenu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

801
kcal

3350
kJ

Makroživiny

01734526986 29.8 g72.02 g42.06 g7.4 g B S T Vl
Bielkoviny:29.8 g
Sacharidy:72.02 g
Tuky:42.06 g
Vláknina:7.4 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
17.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.49
kcal

cholesterol
112
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.8 g) Sacharidy (72.02 g) Tuky (42.06 g) Vláknina (7.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.2 %) Sacharidy (36.8 %) Tuky (46.2 %) Vláknina (1.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.