Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Slávky s polníčkom

Slávky s polníčkom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava slávok: Slávky prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
V menšom množstve vody ich varíme pod pokrievkou približne 2-3 minúty.
3
Potom vodu zlejeme a znovu dôkladne prepláchneme.
4
Slávky mierne osolíme a na panvici s olejom sprudka za stáleho miešania opražíme.
5
Príprava šalátu: Papriku a paradajky nakrájame.
6
V miske zmiešame s poľníčkom.
7
Pokvapkáme olejom a balzamikovým octom.
8
Podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

306
kcal

1279
kJ

Makroživiny

0612182430 16.24 g24.94 g14.08 g7.19 g B S T Vl
Bielkoviny:16.24 g
Sacharidy:24.94 g
Tuky:14.08 g
Vláknina:7.19 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
5.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.4
kcal

cholesterol
300
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (16.24 g) Sacharidy (24.94 g) Tuky (14.08 g) Vláknina (7.19 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.7 %) Sacharidy (33.3 %) Tuky (40.5 %) Vláknina (4.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.