Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Sépiové cestoviny s morskými plodmi

Sépiové cestoviny s morskými plodmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A14 - Měkkýši

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: V hrnci s osolenou vodu uvaríme cestoviny tzv. na skus (al dente).
2
Príprava morských plodov: Na panvici s olivovým olejom orestujeme nakrájaný cesnak.
3
Pridáme nakrájanú sépiu, slávky, sušené paradajky, soľ a korenie, všetko zalejeme vývarom a podusíme.
4
Pokrm dozdobíme čerstvou bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

548
kcal

2291
kJ

Makroživiny

01939587897 23.87 g81.19 g13.24 g4.08 g B S T Vl
Bielkoviny:23.87 g
Sacharidy:81.19 g
Tuky:13.24 g
Vláknina:4.08 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
18.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.6
kcal

cholesterol
160
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.87 g) Sacharidy (81.19 g) Tuky (13.24 g) Vláknina (4.08 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.6 %) Sacharidy (59.9 %) Tuky (21 %) Vláknina (1.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.