Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát z červenej repy s kúskami sleďa

Šalát z červenej repy s kúskami sleďa

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Červenú repu dôkladne očistíme.
2
Varíme vo vode 30 minút.
3
Potom ju vyberieme, necháme vychladnúť a nakrájame na kocky.
4
Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska.
5
Šalát a listy umyjeme a natrháme.
6
Sleďa nakrájame na kúsky.
7
Všetky suroviny zmiešame.
8
Osolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom.
9
Ochutíme citrónovou šťavou.
10
Podávame ozdobené sezamovým semienkom a čerstvým kôprom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

212
kcal

888
kJ

Makroživiny

037101417 11.79 g7.72 g14.32 g2.71 g B S T Vl
Bielkoviny:11.79 g
Sacharidy:7.72 g
Tuky:14.32 g
Vláknina:2.71 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.05
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.79 g) Sacharidy (7.72 g) Tuky (14.32 g) Vláknina (2.71 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.8 %) Sacharidy (15 %) Tuky (59.7 %) Vláknina (2.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.