Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát s vajcom a hráškom

Šalát s vajcom a hráškom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Vajcia uvaríme vo vode natvrdo.
2
Necháme ich vychladnúť, olúpeme a rozkrojíme napoly.
3
Papriku a šalát umyjeme a nakrájame na tanier.
4
Pridáme vajcia, hrášok a valeriánku.
5
Dochutíme tatárskou omáčkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

303
kcal

1268
kJ

Makroživiny

049131822 18.47 g18.05 g15.85 g7.22 g B S T Vl
Bielkoviny:18.47 g
Sacharidy:18.05 g
Tuky:15.85 g
Vláknina:7.22 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
3.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.3
kcal

cholesterol
376.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.47 g) Sacharidy (18.05 g) Tuky (15.85 g) Vláknina (7.22 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.9 %) Sacharidy (24.4 %) Tuky (46.1 %) Vláknina (4.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.