Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát s lososom a parmezánom

Šalát s lososom a parmezánom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava lososa: Lososa nakrájame a osolíme.
2
Vložíme na rozohriatu panvicu s olejom.
3
Opečieme z oboch strán dozlatista.
4
Príprava zeleniny: Šalát umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
5
Vložíme na tanier spoločne s paradajkami a lososom.
6
Podávame ochutené parmezánom, balzamicom a sladkou paprikou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

344
kcal

1440
kJ

Makroživiny

0612182430 24.62 g8.55 g22.72 g3.58 g B S T Vl
Bielkoviny:24.62 g
Sacharidy:8.55 g
Tuky:22.72 g
Vláknina:3.58 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.83
kcal

cholesterol
61
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.62 g) Sacharidy (8.55 g) Tuky (22.72 g) Vláknina (3.58 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.4 %) Sacharidy (10.2 %) Tuky (58.4 %) Vláknina (2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.