Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Rybí kebab s kivi omáčkou na špízu

Rybí kebab s kivi omáčkou na špízu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Príprava ryby: Filet zubáča nakrájame na kocky.
2
Múku zmiešame so sezamom a kúsky ryby v zmesi obalíme.
3
Na panvici s olejom rybu zo všetkých strán orestujeme.
4
Rybu napichneme na špajli.
5
Príprava omáčky: Kivi ošúpeme a nakrájame na kúsky.
6
V miske ich ručným mixérom rozmixujeme na kašu.
7
Podávame ozdobené petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

202
kcal

845
kJ

Makroživiny

037101417 11.28 g6.66 g14.02 g2.08 g B S T Vl
Bielkoviny:11.28 g
Sacharidy:6.66 g
Tuky:14.02 g
Vláknina:2.08 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
1.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.34
kcal

cholesterol
20
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.28 g) Sacharidy (6.66 g) Tuky (14.02 g) Vláknina (2.08 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23 %) Sacharidy (13.6 %) Tuky (61.5 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.