Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Robi s fazuľkami

Robi s fazuľkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Zemiaky olúpeme a nakrájame na kocky.
2
V mierne osolenej vode ich uvaríme do mäkka.
3
Fazuľky umyjeme a nakrájame na 5-8 cm dlhé kúsky.
4
Na panvici s olejom ich pod pokrievkou približne 3 minúty dusíme.
5
Na kocky nakrájané roby osolíme a krátko orestujeme na panvici s olejom (približne 3 minúty).
6
Podávame s nakrájanou uhorkou a paprikou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

415
kcal

1735
kJ

Makroživiny

01020293949 28.69 g40.87 g12.42 g12.33 g B S T Vl
Bielkoviny:28.69 g
Sacharidy:40.87 g
Tuky:12.42 g
Vláknina:12.33 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
9.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.69 g) Sacharidy (40.87 g) Tuky (12.42 g) Vláknina (12.33 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (28.1 %) Sacharidy (40 %) Tuky (26.2 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.