Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Robi rezeň so zemiakovým šalátom

Robi rezeň so zemiakovým šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Príprava šalátu: Zemiaky olúpeme.
2
Varíme v osolenej vode približne 15 minút.
3
Uvarené zemiaky nakrájame na kocky.
4
Dôkladne ich premiešame s majonézou a nakrájanou cibuľou, paprikou a uhorkou.
5
Ochutíme octom.
6
Necháme pár hodín odležať.
7
Príprava robi: Robi pokvapkáme sójovou omáčkou a zľahka okoreníme.
8
Na panvici s olejom z oboch strán krátko opražíme.
9
Podávame teplé so studeným šalátom a paradajkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

598
kcal

2504
kJ

Makroživiny

01020293949 25.87 g40.62 g35.76 g5.34 g B S T Vl
Bielkoviny:25.87 g
Sacharidy:40.62 g
Tuky:35.76 g
Vláknina:5.34 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
14.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.7
kcal

cholesterol
39
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (25.87 g) Sacharidy (40.62 g) Tuky (35.76 g) Vláknina (5.34 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.7 %) Sacharidy (27.8 %) Tuky (52.7 %) Vláknina (1.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.